5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kabilinden değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

 Buna tahsisat, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakarak

Yapı midelerinde pencere veya metal sandık olan daha yumuşak ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna alınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü pas sistemi ile muhatara takkadak kaçış tasarının henüz hızlı alışverişlemesini sağlamlamaktadır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde ihtimam veren uluslar arası organizasyonlardan da yangın bapları temin edilebilir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Fevkda mevki saha kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın veya evgin hâlet vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi dâhilin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Bunlar üzere insan trafiğinin ziyade ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları tasarrufı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki binalarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları devlet izni alabilir.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir diğeri bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın kararlı testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin tetkik geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası ilkin bulunmak üzere kullanım amacına ve kullanan zat adetsına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda biriyi insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu tuzakışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page