2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Ekseriyetle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın düzından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

 Mimarinın ortak merdivenlerinin yangın ve gayrı müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak onaylama edilir.

Başkaca, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki kötü, yangın, gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu menfi koşulların diğer katlara geçişini dikilmek yahut olası evetğu denli geciktirmektir.

En oranlı ve kaliteli yangın bapsı fiyatları midein mütehassıs kadroya mevla firmamız ile iletişime geçiniz.

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü konstrüksiyonda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Zihnî sakat, mevkuf veya ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyetli personeli daim fariza başlangıcında olan ve yangın veya öteki ivedi durumlarda kullanıcıları nakledecek kifayetli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına destur verilir.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve çalışmalevsel yapkaloriın korunması da hayati önem taşır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları Yangın Kapısı Fiyatları şu şekilde belirtebiliriz; 

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Bapsı alırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen baplar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Report this wiki page